Főoldal» Cikkek» Párkapcsolatok» Szakítás

Mindig elhagynak a pasik? - Vizsgáld meg a generációs háttered!

Ha ígéretesnek tűnő párkapcsolataid rendre zátonyra futnak, és nem érted, hogy miért nem a számodra tökéletes férfival hoz össze a sors, könnyen megeshet, hogy olyan negatív események történtek a múltadban és a családodéban, amik negatív hatással lehetnek a jelenlegi életedre.

Tárd fel generációs múltad
Az élet különböző területein, de különösen a párkapcsolatokban valamilyen generációs vonalat követsz, élsz meg. Őseid a múltból származó traumákat és negatív viselkedésmodelleket továbbadják a következő nemzedékek számára, emiatt pedig előfordulhat, hogy szüleid, nagyszüleid, dédszüleid életét szinte tettről tettre másolod valamilyen belső indíttatás hatására. "Nagyon sok olyan női klienssel találkoztam, akik az évek során rájöttek, hogy ismételten ugyanazokat a hibákat követik el minden kapcsolatukban, és sokan érkeznek hozzám azzal a kérdéssel is, hogy nem értik, miért nem talál rájuk a szerelem" - mondja Eörssy Péter, természetgyógyász, kineziológus. "Ezekben az élethelyzetekben mindig a frusztráció, az elkeseredettség, a csalódás és az önbecsülés hiánya játszik főszerepet. Az állapotfelmérés során főleg olyan témákat érintünk, melyek a gyermekkorral, a családdal kapcsolatosak, hisz ezek remekül előkészítik a terepet a közös munkára. Itt a múlt, a meglévő generációs hitrendszer, a hozott és látott minták kerülnek napvilágra. A generációs blokkok feltárása, tudatosítása és elfogadása segíthet abban, hogy megszabaduljunk azoktól a negatív viselkedési mintáktól és tudatalatti félelmektől, melyek gátolják életünket, magánéleti sikereinket."
"Olyan vagyok, mint az anyám!" - Sorsszerű kötődések
Az izomtesztelés segítségével - a kineziológiai munka alapjával és egyik elengedhetetlen eszközével - lehetőséged nyílik megkeresni azt a generációs ősödet, akinek az életével, a megoldandó feladattal kapcsolatban dolgoznod kell. Ilyenkor a legkülönfélébb élethelyzetek jöhetnek felszínre: akár egy háborús esemény, ahol nagypapád katonaként szolgált, és nagymamád egyedül maradt a gyermekeivel, vagy kiskorodban a szüleid válása. Ha olyan környezetben nőttél fel, ahol a testvéred vagy egy hozzád közelálló felnőtt nárcisztikus személyiség volt, jó eséllyel megtörténhet, hogy te is vonzódni fogsz az önimádó emberekhez. Az is lehetséges, hogy mélyen beléd rögzült édesanyád alárendelt szerepe, ezért a kapcsolataidban te is állandóan feláldozod magad, vagy folyamatos "szereteteddel" szinte megfojtod a másikat, aminek úgyszintén szakítás a vége.
 
Rakd le a nyomasztó terheket
Ha szeretnéd elengedni a múltat, a régi fájdalmakat és minden olyan eseményt, ami negatívan befolyásolja jelenlegi életed, tedd fel magadnak a kérdést: mi az, ami leginkább zavar a családod életében, mikor viselkedsz úgy, mint ők, és melyek azok a tulajdonságok, amiket nem akarsz az ő sorsukból továbbvinni. Ha választ kaptál a kérdéseidre, érdemes a mindennapokban is odafigyelned, dolgoznod a kapott információkkal, és a visszatérő szituációkban már az új minta szerint cselekedned. Legyél pontosan tisztában azzal, hogy kit keresel, gondold végig, milyen kapcsolatot szeretnél kialakítani leendő partnereddel, és ne dőlj be azoknak a közhelyeknek, hogy akkor fog rád találni a szerelem, amikor nem számítasz rá, vagy nem keresed. Amint megtalálod a belső nyugalmat, egyensúlyba kerülsz a világgal és önmagaddal, így szervezeted minden szinten visszatérhet természetes harmonikus állapotába. A tanulási folyamat része, hogy egyre inkább tudatába kerülsz annak, mi és miért történik veled, így nagyon hamar utadba sodródhat az a különleges személy, akivel megoszthatod az életed.
 
Kategória: Szakítás| Hozzáadta:: Hodildi(2013-05-26) W
Megtekintések száma: 254 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
 
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
 
   
Copyright MyCorp © 2018