Főoldal» Cikkek» Párkapcsolatok» Női-Férfi szerepek

A nadrágot viselő nő rémképe
Egyes nők dédelgetnek néhány tévképzetet a párkapcsolatok dinamikájáról. Ebből mutat be párat a velvet legújabb műremeke. Igen, tudjuk: a velvet afféle kulturális szemétdomb, dehát nem is megvilágosodást keresni járunk oda, hanem munícióért…
hanem munícióért…
10 jele annak, hogy a nő viseli a nadrágot a kapcsolatban
1. A nő sikeresebb a munka területén ~
Hát ennek rögtön semmi köze az otthoni viszonyokhoz. Legföljebb áttételesen, ha a nő azt hiszi, hogy ha több pénzt visz haza akkor ő a bakter, és onnantól parancsolgatnia kell a férfinak. Akinek ha van esze, lelép. A hipergám ösztön rezeghet, ha a nő státusza magasabb, de ezt lehet más területeken kompenzálni – például pont azzal, hogy a férfi viselkedése férfias, domináns. Nem létezik olyan szabály sehol a világon, hogy aki kevesebb pénzt visz haza annak meg kéne hunyászkodni a másik előtt – akár nő, akár férfi.
2. A nő kezeli a kasszát –
Ez általában fordítva szokott lenni, mint a velvetnél hiszik. A férj nem azért adja haza a pénzt, mert a nő megfélemlíti, hanem mert ez a munkamegosztás kényelmes neki is. Egy férfi nem lesz attól papucs, hogy a feleségére bízza a bevásárlást…
3. A nő intézi az ügyeket ✔
Na ez már találóbb, ugyanis általában az képviseli a párt a külvilág irányába, aki a nadrágot viseli. Ha a nő, akkor a nő. Épp ezért, férfitársaim, a család ügyeit illik a férfinak intézni, hogy megmaradjon a családfői szerepben.
4. A nő dönt ~
Vegyes. A férfi sokmindent félvállról vehet, vagy hiheti, hogy a nő örül annak ha eldöntheti mivel tölti a pár a szombat estét. Néha kell, hogy a férfi ezen a téren is mutasson némi szociális dominanciát, vagyis legyenek ötletei és valósítsa meg őket, de ebből igazán nem kell versenyt csinálni. A nő ne várja el, hogy a férfi folyamatosan szórakoztassa. Ha akar valamit, szóljon, csinálja, szervezze – és ne higgye hogy mindez szükségszerűen a férj dolga lenne.
5. A nő gyakran félbeszakítja a férfit mondandójában –
Ez nem "nadrágviselés”, hanem taplóság. Említettem egy régebbi cikkemben, hogy egyes emancipált nők az észt összekeverik a bunkósággal, ez is azzal rokon. Ez az illem, az udvariasság és a tisztelet teljes hiányát jelzi; ilyen nővel nem érdemes kapcsolatot fenntartani.
6. Vitákban mindig a nőé az utolsó szó ✔
Na igen, ez a papucsság fokmérője. Persze egy ügyes férfi nem is hagyja odáig fajulni a nézeteltéréseket, hogy afféle utolsó szavakra legyen szükség. Jobb csírájában elfojtani az ilyesmit. De ha már kibomlott a veszekedés pandora-szelencéje akkor a férfi igenis képviselje a saját igazát és a saját érdekeit egyenlő félként. Ne adjuk be a derekunkat csak mert akkor hátha lenyugszik a hárpia… És ide is vonatkozik, mint majd’ minden ponthoz, hogy ha túl sok a hasonló szitu, akkor az a nő alkalmatlan együttélésre, álljunk tovább vagy tegyük ki a szűrét a helyzetnek megfelelően.
7. Szex akkor van, ha a nő kezdeményez –
Ez hülyeség. Ha a férfi papucs, akkor könyörög a szexért (tehát kezdeményez), amit a nő szinte mindig elutasít. Ha a nő kezdeményez, az szinte csak azt jelentheti, hogy nagyobb a libidója, mint a pasinak – aki ettől még nem feltétlenül papucs, és a nő ettől még nem visel semmiféle nadrágot. Másfelől ha a férfi "jól” kezdeményez de a nő gyakran elutasító, akkor ismételten az akkor-ott-az-ajtó záradék lép életbe. Döntsük el, hogy kapcsolatban szeretnénk-e élni, és ha igen, akkor felnőtt emberek között annak kikerülhetetlen része a szex. Ha az nem működik, akkor a kapcsolat nem működik. Viszlát…
8. A nő vezetéknevén vagy a teljes nevén szólítja a férfit –
Ez valami fehér vicc amit a fekák nem értenek…
9. A nő társaságban lenéző a férfival szemben –
Ez a vég. A tiszteletlenség legalja, ami egy gerinces férfinál maximum egy figyelmeztetést érdemel, rossz esetben még annyit sem. Hogy hogyan lehet ezt a trógerkedést a "nadrágviseléssel” keverni, az meghaladja a felfogóképességemet… A ilyen nő nem domináns, hanem gyengeelméjű.
10. A férfi egyre gyakrabban hazudik a nőnek ✔
Jellemző a papucsokra, hogy félnek a nő érzelmi állapotától, nem szeretik feldühíteni vagy csalódást okozni neki. Ezért előjöhet a hazudozás is. Amikor egy kapcsolat ide jut, a férfinak illenék továbbállni és golyókat növeszteni. Persze a papucsok egyik legáltalánosabb tulajdonsága, hogy félnek az egyedülléttől, és képtelenek kilépni a kapcsolatból.
Csakhát vegyük észre, 3-4 pont is valójában bántalmazó kapcsolatokat ír le, ilyesmikkel szokta a NANE kiszúrni az érdeklődők szemét, mikor "lelki bántalmazásról” van szó. Hogy is van ez? Hogyhogy létezik ilyesmi, amiről a feministák azt állítják, hogy nem? A nő nem hagyja szóhoz jutni a férfit, mindenben ő dönt, a vitákban elnyomja, társaságban megszégyeníti? Hát ez egy tipikus zsarnok leírása, ilyen egy "lelki bántalmazó” akitől a nővédő szervezetek óva intik a nőket. Most kiderült, hogy olykor a tükörben is ilyen bántalmazókat láthatnak. Persze ez igazából senkinek sem újdonság, mindenki tudja, hogy a zsákban szögek vannak, akkor is, ha csak ritkán bújik elő egy-egy.
 
Deansdale
Kategória: Női-Férfi szerepek| Hozzáadta:: Hodildi(2013-06-16) W
Megtekintések száma: 511 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
 
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
 
   
Copyright MyCorp © 2018