Főoldal» Cikkek» Hogyan bánjunk...» a nőkkel

Férjek intelmére

                                                                                                                                               

Ahogy Heartiste, úgy én is örömmel tapasztalom, amikor a tudomány alátámasztja a "csajozós blogoszféra” állításait. Most éppen a Harvard kutatói fedezték fel, hogy a feleségek örülnek annak, ha a férjük dühös vagy ideges. Az áldott lelkű, ártatlan kis angyalka nők, akiket foggal-körömmel védenek a feministák… És akikről most kiderült, hogy szeretik és élvezik a drámát, maguk is szívesen okozzák, ha épp nincs elég, és az egyik fő cél a férj szekálása – mert ha ideges, azon látszik, hogy a nőnek még van fölötte hatalma.
 

Férfitársaim! Jó ha tudtok róla: a házsártos feleség, a nő elsárkányosodása nem afféle nőgyűlölő patriarchális mítosz, hanem tudományos tény. Ha a házasságod nyugodt, békés, stabil mederben folyik, akkor az neked hiába a mennyország, lehet, hogy a feleséged halálra unja, vagy lelki problémákat okoz neki. És az is lehet, hogy veszekedéseket fog generálni kizárólag azért, mert jobban szeret idegesnek látni, mint elégedettnek.
Természetesen a kutatók polkorrekt jómunkásember módjára igyekeznek selyempapírba csomagolni az eredményeket: arról beszélnek, "a nők szeretnék látni, hogy a férfinak fontos a kapcsolat”. Sőt – bár azt közlik, hogy a férfiak nem szeretik idegesnek látni a párjukat -, valahogy mégiscsak addig kell csűrni-csavarni a dolgokat, hogy a férfiak legyenek hibásak: a nők biztosan azért szeretik szekálni a pasijukat, mert nem bírják hogy az "érzelmileg távolságtartó”. Persze aki nem most jött le a falvédőről, az láthatja, hogy ez amolyan orwelli "újbeszéd”, csak takargatják a takargatnivalót. A szemét férfi merészelt nyugodt lenni!!! Ezért büntetést érdemel!
A női alaptermészet szerves része a manipuláció. Nem mindenkiben egyformán ütközik ki, ami természetes, de a legtöbb nőben ott rejlik a tudatalatti késztetés. Ezt bizonyítja a fentebbi kutatás is. Sok nőnek folyamatos visszajelzésre van szüksége arról, hogy a férfi szorosan az irányítása alatt áll. Ha a pasi elvan magának, nyugodt és szöszmötöl valamivel, akkor lehet hogy már nem is számít neki annyit a nő – és akkor bármikor leléphet egy új szöszivel. Ez tűrhetetlen! Valahogy mérni kell, hogy milyen szoros a póráz – és erre tökéletes módszer az érzelmi zsarolás, vagyis a dráma, a veszekedés. Amíg a pasi ugrik, amíg ideges, addig nincs gond, mert mutatja, hogy befolyásolható, manipulálható, ráuszítható a veszélyforrásokra, és számítani lehet arra, hogy robotolni fog a nő komfortjáért.
Sok nőnek a családi béke huszadrangú melléktényező a saját lelki nyugalma mögött, amit viszont pontosan a családi béke kárára szeretne biztosítani. Óvakodjatok az ilyen nőktől, vagy tanuljátok meg élvezni a drámázást, a játszmázást, mert középút nincsen. Esetleg megpróbálhatjátok betörni a makrancos hölgyet, de nem biztos, hogy megéri a fáradságot.
Ui.: Aki tud angolul, annak tanulságos (vagy legalábbis vicces) lehet olvasgatni a Telegraph cikke alatti kommenteket. Ilyen gyöngyszemek vannak köztük:
Ez magyarázza, hogy miért utálják a nők (és főleg a feministák) a férfiklubokat, és miért záratják be mindet. Ki nem állhatják, ha egy férfi élvez valamit, ami nem róluk szól vagy velük kapcsolatos.
Don Qujon

Kategória: a nőkkel| Hozzáadta:: Hodildi(2013-06-16) W
Megtekintések száma: 506 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
 
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
 
   
Copyright MyCorp © 2018